“Menis – forfatteren kan oversættes som”indignerede rage”- det er slags raseri som følge af sociale forræderi, der svækker en persons værdighed gennem overtrædelse af”Hvad er rigtige.” (p21), Achilles i Viet Nam – bekæmpe traumer og det fortryder af tegn, Jonathan Shay, MD, Ph D.
“Sårbare forholdet mellem barn og forælder er en metafor for forholdet mellem en soldat og hans hær. Det er også mere end en metafor, når vi tænker på dannelsen og vedligeholdelse af god karakter. Forældre forræderi themis – (evnen til at føle sig godt om sig selv, selvværd, selvbillede) – gennem incest, misbrug eller forsømmelse sætter barnet i livsfare. På trods af intellektuelle begrænsninger griber den lille barn normalt fare, selv om barnets mentale repræsentation af faren adskiller sig fra voksne. Barnets indre følelse af sikkerhed i verden fremgår af troværdighed, pålidelighed og simpel kompetence af familien.
“Ligeledes, barnets erhvervelse af selvkontrol, selvværd, og overvejelse af andre afhænger af familien. Fraværende arvelige psykiske lidelser, gode forældre vil producere god karakter og alle de andre voksne ressourcer af værdighed og modenhed, herunder idealer, respekt for andre, selv respektere, ambitioner, egenomsorg, Pro sociale frem for asocial aktivitet, pålidelig kapacitet til at adskille virkeligheden fra fantasy, og så videre.
“Lurer bag disse angiveligt afgjort sandheder er platonisk påstanden om at god karakter er en fast væg mellem en god person og onde handlinger, uanset bedrag af”Hvad er det rigtige”og andre slag, såsom dødsfald, som kan simpelthen ske for en voksen. Der er ofte usynlige ikke oplyst antagelsen at dem, der har magten i samfundet udviser loyalitet og pleje opfyldelsen themis. (Pedersen 32)
“Hvis militære praksis fortæller soldater, at deres følelser af kærlighed og sorg, – som er uadskillelige fra deres menneskeheden – ikke noget, så det civile samfund, der har sendt dem til at kæmpe på deres vegne bør ikke være chokeret over deres”umenneskelighed”når de vender tilbage til civile liv. (Pedersen 67)
“Viet Nam fortællinger viser, at de begivenheder, der drev soldater amok er forræderi, fornærmelse eller ydmygelse af en leder; død af en ven-i-våben; at være blevet såret; at være overrendt, omgivet eller fanget; at se døde kammerater, der har været ødelagt af fjenden; og uventede udfrielse fra den visse død.” (p 80)
Selv i familier uden børn er forældrene ledere. Forældre træffe finansielle beslutninger, der påvirker fremtiden for deres børn, deres statur i Fællesskabet, selvværd og værdighed. Der er ikke noget værdigt om virkningerne af aggressiv finansiering. Men der er en indledende antagelse at dem, der påvirker kredit score af amerikanerne udviser loyalitet og pleje opfyldelsen af deres valgte besættelse. Amerikanerne mener, at vores love og forordninger, såsom forordning “Z” beskytte deres rettigheder. Der er en stærk tro på, at systemet vil fungere.
Den økonomiske afmatning i 2000 til 2002 er fast forankret i privatforbruget og forbrugernes gæld. Fast ejendom boom infunderes flere disponible indkomst i økonomien. Udførsel af produktion og tjenesteydelser sektor arbejdspladser til udlandet, plus den store handelsunderskud føje til vores elendighed. I begyndelsen af 2003 den føderale underskud og trussel om krig tilføje til urolige økonomiske tider. Konkurser opnåede høje rekordhøjder. Men som med historie og militære kampe, vi må lære af fortiden for at se fremtiden og forhindre fremtidige fejltagelser.
William F. Aldinger startede sin karriere med CitiGroup, lærer hurtigt, at subprime finansiering i CitiFinancial datterselskab var en indbringende forretning. Efter at have forladt Citi, gik Aldinger til Wells Fargo, og derefter til husholdningsbrug International som administrerende direktør. Alle tre selskaber er nu klassificeret som aggressiv finansiering virksomheder, og alle tre har været tvunget til at nøjes med de stater, regering og forbrugere. Husstand gentog indtjening for hele tiden at Aldinger var med virksomheden. HSBC har en fire-årig aftale med Aldinger at fortsætte som formand og CEO af husstanden under HSBC, og så vil han blive bestyrelsesformand og administrerende direktør for HSBC North America, Inc og direktør af HSBC bedrifter. Tidligere fortæller os i fremtiden. HSBC har gjort gældende, at der bliver ingen ændringer til deres forretningsmodel. Derfor er det sikkert at forudsige at HSBC bliver den største globale aggressiv långiver nogensinde oplevet af en civiliseret velordnet samfund.
Dem, der formåede at narre sig selv til at tro de er finansfolk at yde en service til samfundet, mens maskeret som rovdyr, hævder, at de vedligeholder en sektor i samfundet, der ellers ikke ville modtage tilstrækkelig opmærksomhed. Modvirke dette argument, bør Fællesskabet Geninvestering Act måske revisited og styrket. Måske bør føderale og statslige regeringer fjerne aggressiv evner fra den private sektoren samtidig giver struktur og finansiering. Amerikanerne bør ikke misbruges af et system, der svigter.
Historisk set, ser hvis vi bruger aktionerne af rovdyr til at vise os, hvilke områder skal reformeres vi kan tilbageføre den økonomiske afmatning vi i dag. Ligesom bander, organiseret kriminalitet og lignende aktiviteter, bør regeringen kigge efter årsagen til problemet samtidig indførelse af forebyggelse og fjernelse af mulighed for rovdyr.
Kreditkort er ansvarlig for en stor del af den amerikanske gæld. Let kredit og behovet for kredit forventes i dagens samfund. Rovdyr har igen en mulighed. Husholdningernes International giver finansiering til og løbende erstatning til de handlende under deres eksisterende kontrakter. Igen, der er en indledende antagelse at dem, der påvirker kredit score af amerikanerne udviser loyalitet og pleje opfyldelsen af deres pligter, at de vil følge Fair Credit Reporting og Fair Credit Billing, osv. Med over 20 millioner transaktioner deltager om dagen, og over tres købmænd, Household International virkninger liv og familie værdier af mange skattebetalende amerikanerne hver dag.
Forbrugernes vagthund organisation husstand Watch modtager forbrugerklager dagligt. Baseret på deres web site Logstatistik modtager husstand Watch kun klager fra 5% af dem, der besøger. Mange andre får de nødvendige oplysninger fra deres web site data. Over 400 mennesker om dagen bruger husstand Watch-websted finde links, der aktiverer dem til at betale deres regning online. Federal Trade Commission, derfor anerkender husstand Watch og søster site BestBuyCard som en kilde til hjælp til forbrugeren. Hvor rovdyr ser bør mulighed for regeringen træde til for at stoppe dem. Når regeringen ikke træder, træde forbrugerorganisationer til for at udfylde hullet. Vi håber inderligt, således at forbrugerorganisationerne vil blive hørt en højlydt som rovdyr og regeringen når der træffes beslutninger. De taler til offentligheden, med vægt på det offentlige, der oplever krænkelser af forordning “Z” og andre områder, hvor de forventede særlige tillid og tiltro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.