Uafhentede penge og uafhentede ejendom søgninger er udført af de fleste amerikanere på et årligt, hvis ikke halvårlige, grundlag. Med over $25 milliarder i uafhentede penge i USA finde de fleste mennesker penge til sig selv eller en af deres nærmeste familie. Desværre Hvis søgningen ikke er gjort grundigt du kan gå glip af penge til dig.
Her er 5 tips til at hjælpe dig med at søge efter din uafhentede penge:
1 – søgning efter variationer af dit navn
For eksempel kan en person ved navn William J. Smith har penge under W. Smith, Bill Smith, W J Smith, osv. Søg alle mulige navn variationer for at sikre den uafhentede pengekonto ikke var listet under en variation af dit navn.
2 – kig i alle statslige og føderale databaser
De forsvundne midler er rapporteret i statslige og føderale databaser. Du kan have penge i nogen af over 54 databaser. Selv hvis du kun har boet i en medlemsstat kan du stadig har penge i en anden stater database. Hvis du skyldte penge fra en livsforsikring fra et firma i New York, kan at virksomheden indberette penge i New York state database. En inheratance kan være i den velgører stat database. Hvis du søger kun din tilstand af opholdstilladelse kan du gå glip af penge skylder du.
3 – kende alle tidligere adresse på den person hvis navn, du søger
Når du gør en mangler penge søgning får du de resultater, der passer til det søgte navn. Resultaterne kan ikke alle være en præcis match. Du skal søge resultater baseret på navnet og tidligere adresse eller konto oplysninger. Det kunne være under nogen adresse personen havde i deres levetid.
4 – Brug en høj kvalitet, All-in-one database
For at søge alle statslige og føderale databaser ville tage en enorm mængde tid og du vil sandsynligvis give før du afsluttet alle søgningerne. Det er meget mere effektivt at bruge en alt i én database. Der er mange af disse databaser, men sørg for du bruger en kvalitet database. Hvad gør en “Kvalitet” database? En kvalitet database er en, der er konstant opdateret, der vil opdatere nye mangler penge konti rapporteret og vil fjerne hævdede konti. Det vil også omfatte alle statslige og føderale databaser.
Der er et websted kaldet missingmoney.com, der omfatter 30 stater og opdateres jævnligt. Kontant uanmeldt omfatter over 54 databaser og har døgnet rundt forskning team dedikeret til opdateringer til databasen. www.cashunclaimed.com er det eneste sted med patentanmeldt navn Match teknologi. Navnet match vil automatisk søge alle navn variationer af det søgte navn! Dette tager arbejde ud af det for brugeren.
5 – Følg med påstand om processen for alle fundet penge konti
Når du har fundet penge skylder dig udskrive de nødvendige formularer og lave kopier af de id’er eller dokumenter, der kræves for at behandle påstanden. Normalt de påkrævede former er førerens licens eller en død eller fødselsattest og skal du udfylde en ansøgningsformular eller to. Denne proces bør kun tage dig omkring 15 minutter eller deromkring. Derefter sende i ansøgningsskemaer! Hvis påstandene former ikke er sendt i du får aldrig de penge, du skylder.
Efter disse enkle tips, når du søger efter din andel af landets uafhentede penge vil kraftigt øge din fundet konti og sørg for intet er overset. Søg og find hvor meget skylder du i dag!
Kontant uanmeldt er den største uafhentede egenskabsdatabase, herunder alle statslige og føderale databaser. CashUnclaimed.com blev grundlagt for at hjælpe ejere med let at lokalisere og hævder deres tabte midler. Sitet tilbyder flere oplysninger om uafhentede penge og en gratis søgning på www.cashunclaimed.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.