Du finde ikke, at der er så mange beslutninger, du skal gøre hver dag om retningen af din massage praksis. Især hvis du er en solo-preneur eller ejer din egen massage virksomhed.

Som en virksomhedsejer mig selv jeg kender til tider det kan virke overvældende, bære alle hatte af massage terapeut, marketingmedarbejder, sælger, office administration… og listen fortsætter.

Men der er ét afgørende beslutninger, der skal kortlægge forløbet af din virksomhed og i sidste ende vil bestemme dit niveau af succes lang sigt. Denne beslutning vil også øge dine chancer for opholder forløbet, indtil du har din ideelle massage praksis.

Kan du tænke hvad det kunne være?

Jamen, så lad mig spørge dig…

Forsøger du at opbygge en massage praksis? Håber at få flere kunder? Føler du det for at se hvordan det går? Eller er du forpligtet til at opbygge business af dine drømme… Uanset hvad!

Mange terapeuter kan ikke vente med at afslutte massage skole, finde den ideelle placering for deres praksis og hoppe direkte på udkig efter måder at udfylde deres tidsplan bog med klienter.

Men når tingene ikke fungerer helt så gnidningsløst som de forventede, de bliver frustreret og opgive alt for let… fordi de aldrig holdt op med at gøre, at alle vigtige beslutning, at de var absolut forpligtet til at opbygge en succesfuld massage business. Denne beslutning er et vendepunkt. Det bebuder til verden, ikke lykkes er ikke længere en mulighed. Denne beslutning vil inspirere dig til at handle, selv når tingene bliver ru.

Min mand Francis er også en massage practitioner (i fællesskab vi har over 30 år i erhvervet). Tidligt i sin karriere, han rejste med motiverende taler, Anthony Robbins, som hans personlige massage terapeut. En af de ting, som Tony plejede at sige var “for at få nye resultater skal du tage nye aktioner, og alle handlinger er far til en beslutning.”

Så, hvad grundlæggende beslutning har du forpligtet til med hensyn til din massage praksis? Og er det en beslutning, der inspirerer dig til at gribe ind? Kan du skrive det ned et sted, der vises på daglig basis?

OK, så du har foretaget din beslutning… men tror du det? Har du tillid til dig selv at gennemføre? I hans klassiske bog, Tænk og Grow Rich, sagde Napoleon Hill, hvis du kan forestille sig noget og mener, at du kan gøre det, så du kan! Og jo mere du tro på dig selv det mere sandsynligt, du er at opnå dine mål og manifestere dine drømme.

Så er hvad dine overbevisninger om:

Dine evner som en massage terapeut?

Din evne til at tiltrække dine ideelle kunder?

Din evne til at opbygge og opretholde en succesfuld massage praksis?

Din evne til at skabe velstand og overflod (og måske endda fuldstændig finansiel frihed) i dit liv?

Fordi indtil du tror, du kan gøre det, du ikke vil tage den vedvarende indsats nødvendig for at opbygge en blomstrende forretning. Og det ville være en frygtelig skam, fordi du har unikke gaver til at dele på en måde, som ingen andre kan, og der er mennesker, du kan arbejde med at ingen andre kan hjælpe på ganske samme måde som dig.

Så hvis din “tro muskler” er lidt forkrøblede, hvordan opbygger du dem? Her er nogle ting du kan gøre:

Skriv en liste over alle de grunde, hvorfor du vil lykkes i din virksomhed og læse det hver dag og hver aften.

Oprette en kortfattet “tro erklæring” eller erklæring og sende det, hvor du vil se det ofte.

Lytte til og læse om hvordan andre er lykkedes.

Når du har foretaget din engageret beslutning blot komme i aktion og derefter gøre kursus korrektioner som du går. Det er altid nemmere at foretage justeringer, når du er i bevægelse, mens tøven vil får dig ingen steder. Og husk, at komme i aktion reducerer frygt.

Arbejde med en coach eller mentor til at holde dig på sporet.

Så lad os se det i øjnene, som du vokse din virksomhed, vil der være tidspunkter hvor du vil føle udfordret, når du er nødt til at flytte uden for din komfortzone, når du begår fejl, og når du tvivler på dig selv og dine evner. Dette sker for os alle! Og du kan enten lade dette underminere din tillid og sabotere din succes eller bruge dem til at styrke din beslutning om at bygge massage business af dine drømme… Uanset hvad!

En indiansk ældste en beskrevet sin egen indre uro som dette:

“Inde i mig er der to hunde. En af hundene er utilfredse, usikre og fulde af tvivl. Anden hunden er glad og selvsikker. Den ulykkelige hund kæmper den glade hund hele tiden.” Adspurgt om, hvilken hund vinder, han udtryk for et øjeblik og svarede: “Det jeg fodre mest.”

Så hvilken hund må du fodre? En, der er tvivlsom og fuld af frygt, eller hunden der er glad og vellykket? Valget er dit alene at gøre. Men gør det ikke let. Fordi svaret vil høj grad påvirke succes ikke kun for din massage virksomhed, men af hele dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.